Waardering voor Ron Tak van SBO en OVO

Waardering voor Ron Tak van SBO en OVO

Op donderdagavond 17 november werd voormalig ondernemer Ron Tak verrast door Stichting Buurtschappen Ossendrecht en de Ossendrechtse Ondernemingsvereniging toen zij bij Ron op de stoep stonden met een mooi geschenk om hem te bedanken en te laten zien hoezeer Ossendrecht hem en zijn Jolanda waarderen als mens en als slager van het dorp. Verschillende leden van de Ossendrechtse Ondernemingsvereniging voegden hier nog een leuk, persoonlijk presentje aan toe.

Als de lokale slager heeft hij ontelbare mensen uit Ossendrecht en omgeving voorzien van kwaliteitsproducten. Naast zijn assortiment in vlees, konden mensen ook erwtensoep, salades, kaas, e.d. kopen in zijn winkel. Duizenden schalen voor bbq’s en steengrill- en gourmetschotels heeft hij afgeleverd. Ook begon hij een cateringservice waardoor velen hem wisten te vinden.

Daarnaast was Ron samen met Jolanda nog zoveel meer dan de “Ostrechtse Slager”. Voor elk evenement waarvoor hij werd benaderd was hij enthousiast en hij sponsorde dan ook zo’n beetje alles dat in Ossendrecht aan evenementen werd georganiseerd.

Vanwege persoonlijke omstandigheden heeft Ron besloten per 1 november de deuren van zijn prachtige zaak te sluiten en elders aan het werk te gaan. De mensen in Ossendrecht respecteren zijn beslissing, maar zeggen allemaal dat ze hem (en zijn vlees) heel erg gaan missen!

Wij wensen Ron en Jolanda alle goeds toe en hopen hen nog vaak te mogen begroeten op de evenementen die in Ossendrecht worden georganiseerd, want ook al wonen ze in Hoogerheide, zij zijn en blijven “Ossendrechtenaren”!