Ook moeilijke beslissingen zijn soms nodig!

Ook moeilijke beslissingen zijn soms nodig!

Zoals jullie elders hebben kunnen lezen zal Vrind van de Sint in 2023 niet meedoen aan de organisatie van het sinterklaasfeest. Helaas is het budget van Stichting Buurtschappen Ostrecht (de subsidie die wij van de gemeente Woensdrecht krijgen voor het organiseren van Koningsdag en Sinterklaas) niet toereikend om het Sinterklaasfeest op deze manier te blijven organiseren.

Komt er dan helemaal geen Sinterklaasfeest? Jazeker wel! Sterker, nog we zijn al volop bezig met het uitwerken van plannen om er op een andere manier invulling aan te geven. 1 ding staat vast, Sinterklaas komt ook in 2023 naar Ostrecht om een prachtig feest mee te maken!

Tegelijkertijd zijn we al volop bezig met Koningsdag en hoe deze dag eruit moet gaan zien. Hiervoor hebben we de stoute schoenen aangetrokken en overleg gehad met de horeca op het dorp om eens te horen hoe zij tegen de Koningsdagviering aankijken en wat zij belangrijk vinden op deze dag. Daar kwamen hele mooie inzichten en idee├źn uit voort. Het programma moet nog in elkaar gezet worden, maar met deze club enthousiaste, creatieve mensen gaat ook dat ongetwijfeld helemaal goedkomen! Hierover hoort u later meer.

Trots op Ostrecht! Waar een klein dorp groot in kan zijn!

Bestuur Stichting Buurtschappen Ostrecht