Programma Koningsdag 27 april 2022

Programma Koningsdag 27 april 2022

De dag begint met een Koningsdagontbijt voor de liefhebber bij Cafe de Boulevard, cafe de Snor of De Harmoniezaal vanaf 9.30 uur georganiseerd door Arianne Nuijes van cafe de Boulevard, in samenwerking met de Ossendrechtse Vereniging Ondernemers. Met de welbekende spaaractie kunt u sparen voor korting op het gezellige Koningsdagontbijt.

Vervolgens start Stichting Buurtschappen Ossendrecht met de activiteiten:

11.00 uur            

Hijsen van de vlag met aubade van de Harmonie bij Hotel Dekkers met aansluitend:

De uitreiking van het Ostrechts Lintje door burgemeester Steven Adriaansen. Wie in Ossendrecht betekent er zoveel voor het dorp dat hij/zij hiervoor beloond wordt met deze waardering vanuit de inwoners van Ossendrecht?

Van 11.30 – 14.00 uur zijn de kinderen in de gelegenheid om mee te doen met:

De straattekenwedstrijd

Oud Hollandse spelletjes

Vrijmarkt

En lekker te ravotten op een springkussen.

Ook Abbies IJsbus zal aanwezig zijn met het heerlijke zelfgemaakte ijs

Om 14.15 uur sluiten we het buitengedeelte af met de:

Versierde fietsentocht waaraan alle kinderen mogen meedoen. Omdat we ook de mensen die in Mariahove wonen bij ons Koningsdagfeest willen betrekken hebben we toestemming om deze versierde fietsentocht door Mariahove te laten gaan, zodat ook zij kunnen genieten van de prachtig versierde fietsen.

Na de fietstocht trekken we bij de Harmoniezaal naar binnen en gaan we nog even lekker uit de bol op gezellige muziek tijdens de kinderdisco. We maken dan ook de prijswinnaars van de verschillende wedstrijden bekend en daarnaast hebben we voor alle kinderen die hebben deelgenomen aan onze activiteiten smakelijke verrassingen.

Aansluitend gaat de dj nog even door met gezellige muziek voor de papa’s en de mama’s, zodat ook zij deze dag gezellig kunnen afsluiten.