Het “nieuwe” SBO gaat van start met een gezellige Koningsdagviering

Het “nieuwe” SBO gaat van start met een gezellige Koningsdagviering

In het vorige Loopke vertelden we jullie al dat sinds 1 maart Stichting Buurtschappen Ossendrecht een nieuw bestuur heeft en dat betekent voor ons dat een drukke tijd aanbreekt, want het eerste evenement dat op de agenda staat is Koningsdag en dat komt al snel dichtbij. SBO wil graag de samenwerking zoeken met verenigingen, stichtingen en andere organisaties die iets in en voor Ossendrecht organiseren voor alle leeftijden. Voor verdere informatie en nieuwe ontwikkelingen rondom onze activiteiten: Volg ons op onze facebookpagina!

Buurtschap Dorp had natuurlijk al de paasmarkt op 16 april op de agenda staan en om meteen te laten zien dat wij willen samenwerken hebben we voor de kinderen dit keer een mooie kleurplaat geplaatst in ‘t Loopke in het thema Pasen met een klein kroontje…..waarom?

Kleur de kleurplaat in en lever deze in op zaterdag 16 april bij de stand van SBO op de Paasmarkt en maak kans op een leuke prijs! De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de kinderdisco op Koningsdag

in de Harmoniezaal!

Ben je al wat groter en vindt je kleuren nou niet echt een uitdaging?…..

Los de rebus op en geef een leuk, origineel en/of mooi antwoord op de vraag en lever de oplossing van de rebus met je antwoord in bij de stand van SBO op de Paasmarkt op 16 april a.s….

en misschien win je wel een leuke prijs! De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens

de kinderdisco bij De Harmoniezaal op Koningsdag!

De kleurplaat en rebus zijn ook terug te vinden op onze Facebookpagina!

Ondanks dat het allemaal best kort dag is hebben we het toch voor elkaar gekregen om een gezellig programma voor Koningsdag te maken en natuurlijk hopen we jullie op Koningsdag allemaal te begroeten om eens nader kennis te maken en om samen met jullie een gezellige dag te beleven!